Treceți la conținutul principal

Amenajare bucatarie apartament: Cateva idei moderne cu un model inedit de bucatarie amenajata in berceni Bucuresti


 Amenajarea unei bucatarii de apartament.

Idei despre cum sa faci lucrari de amenajari interioare pentru bucatarii in apartamente. Tot ce trebuie sa sti pentru renovarea bucatariei cu proprile maini.


Bucatarie mobilata complet cu mobilier pe colt.

Mobila din mdf pentru apartament de bloc.
Peretii in bucatariei sunt cu tapet.

In bucatarie sa amenajat spatiu pentru luat masa
Sa amenajat un mic spatiu pentru relaxare atunci candse gateste
Bucataria este una din incaperile cele mai importante intr-un apartament, uni oameni le considera pe buna dreptate cele mai folositoare incaperi. Prin urmare, pentru amenajarea bucatariei cu proprile maini, trebuie sa acorzi o mare atentie atat detaliilor cat si culorile alese pentru mobila si pereti. Scopul acestei amenajari este de a opri ori ce renovare in aceasta incapere pentru urmatori 5 ani.

Urmatoarele lucruri pe care trebuie sa le sti despre bucatarie. O sa descriem in detaliu in articolul ce tocmai urmeaza.

Primul lucru de facut in bucatarie.

 Exista 2 soluti concrete pe care le puteti aplica pentru renovarea si amenajarea acestei incaperi. In primul rand trebuie sa te gandesti daca pastrezi acelias structuri, daca planul blocului permite  demolarea lor. In al 2 rand, daca optati pentru a pastra acelias forme, chieltuielile cu amenajarea va fi mai mica, cu mult mai putini bani risipiti. Mobila acestei incaperi este foarte importanta, aceasta o puteti executa pe comanda sau daca nu aveti foarte multi bani, pur si simplu chiemati un tamplar pentru o reconditiona. Mobila de bucatarie se reconditioneaza foarte usor. Pentru un aspect nou al mobilierului vechi, schimbati doar fetele de usi. Puteti face pe comanda la firmele care executa mobilier, ori ce nuanta vrei pentru fetele de usa ale mobilierului. Alte chieltuieli pentru renovarea apartamentului sunt instalatiile sanitare, precum: robineti, racoarde, tevi..etc. Sa nu uitam si de instalatile electrice, acestea au un rol foarte important, trebuie schimbate la timpul potrivit
Distribuie acest articol. Pentru fiecare distribuire pe facebook vom scrie un articol interesant pentru tine. Va Multumim.

Dupa toate spuse mai in sus, urmeaza crearea de design-uluipentru aceste incaperi

Cei mai multi cauta amenajarea perfecta pentru bucataria lor pe internet, doar cu ajutorul internetului poti face din bucataria ta de apartament cea vechie una noua cu un design creat de specialisti in amenajari interioare.

Ce trebuie luat in considerare cand renovam?

In primul rand calculiaza bugetul alocat si incadreazate in el.
Creaza design-ul ce te reprezinta.
Calculiaza la limita toate materialele necesare pentru amenajare si renovare.
Informeazate despre firma ce iti modernizeaza apartamentul, nu baga pe ori ce firma in apartament daca vrei cu adevarat sa ai cea mai buna calitatea a finisajelor.

Care sunt experti pe care trebuie sa-i chiemi pentru renovare.


- Echipa de specialisti in amenajari interioare
 -Arhitect sau designer
-Elecrician
-Tamplar
-Zugrav Vopsitor
-Specialist in montarea parchietului


Urmareste Activitatile Prin Abonare la pagina De Facebook si vei fi la curent cu tot ce-i nou in acest domeniu.

Poti face amenajarea bucatarie cu proprile maini?

Daca vrei sa economisesti bani pe care trebuie sa-i dai firmei care iti executa renovarea in bucatarie, iar cu bani aceia sa pleci intr-o escursie mult visata, ar fi excelent. Dar treaba sta in felul urmator! Crezi ca poti face tot ce poate face o firma de constructi? Crezi ca te pricepi la toate? Daca te crezi indemanati poti sa-i dai drumul la treaba fara frica, indemanarea este cea mai importanta atunci cand te apuci sa faci singur lucrarea de renovare. Cu toate acestea uneori aveti nevoie de consultanta de specialitate, dar nu te ingrijora internetul este plin de informatii necesare pentru amenajarea unei bucatarii de apartament. Singura probleme unde este nevoie neaparat de specialisti este atunci cand intampini dificultati la curentul electric sau la instalatile sanitatre.

Cel mai important lucru intr-o bucatarie de apartament este economisirea spatiului. Spatiul este cel mai important, aruncati tot ce este inutil si care ocupa spatiu. In aceasta incapere nimic nu trebuie sa te incomodeze.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Idei si poze cu amenajare apartament la casa sau bloc

Amenajare de apartamente moderne la casa si la bloc.Ce trebuie sa facem in cazul in care incepem sa renovam si sa decoram locuinta.Amenajarea apartamentului pentru un cuplu tanar este extrem de provocator,de acea multi tineri casatoriti incearca sa renoveze singuri casa recent cumparata.Fie ca este un apartament nou cumparat sau vechi,modificari tot se vor face,mai ales daca culorile nu sunt pe gustul tinerilor.


Daca aveti un buget limitat inseamna acest articolul este pentru amenajare de apartament cu proprile maini. In acest articol o sa scriem in detaliu  toate etapele prin care trece  un apartament,fie ca faceti lucrari de amenajare sau renovare.

Pasi pe care trebuie urmati pentru amenajarea apartamentului.Pentru o renovare de succes si cu un cost redus trebuie sa cititi cea ce urmeaza.
Pasul 1: Decizia reparatiilor si evaluarea camerelor: Trebuie sa tinem cont si sa analizam fie care incapere incepanda din camere pana in bucatarie si baie.Crearea unui plan este foarte important s…

Reguli si amenajari de baza pentru apartamente de bloc sau case

Amenajari si reguli de baza pentru apartamente de bloc sau la casa.

Cu toti stim ca intr-o zi vine vremea confruntari cu amenajarea apartamentului,fie ca locuim la casa sau la bloc,nu vei scapa de problemele renovari.Majoritatea dintre noi nu au posibilitatea sa plateasca un designer profesionist,iar documentarea vine de pe internet.

La prima vedere totul se pare simplu,dar cand intervine alegerea de lavabila,care este mai buna si care este mai slaba,ce culori sa folosesc,oare sa decorez peretii cu tapet,ce fel de mobilier sa aleg,acestea sunt cateva din problemele cele mai minore ce apar atunci cand ne apucam de lucrarile de amenajare a unui  apartament. De indata ce incepi renovarea trebuie sa va raspundeti singur la o gramada de intrebari,evident cauti raspunsul pe internet.
Daca vrei sa ai un interior modern  la apartamentul tau ,trebuie tinut cont de cateva lucruri care se practica in ziua de astazi. In living cei mai multi oameni opteaza pentru mobilier cat mai simplu,minimali…